Ja estic registrat

Informació de facturació
Editar informació de facturació
adreça de lliurament
Enviar a adreça de facturació
Afegir adreça
Nom Codi Preu Quantitat Impost Descompte Total
 
Import de productes
   

Seleccionar mètode de lliurament

No s'ha seleccionat mètode de lliurament

Seleccioni un mètode de lliurament que s'ajusti a les seves necessitats:


No hi ha mètode de lliurament lliurament definit per la seva adreça de lliurament. Si us plau, contacti amb nosaltres.

 
Total:
0,00 €
0,00 €
Notes i solicituts especials
Termes del servei

Termes del servei

A la nostra botiga online trobaràs totes les nostres carns i embotits, amb la qualitat CA LA PASTORA de sempre.

Comprar a www.calapastora.com és molt fàcil i còmode. Només has d’anar omplint la teva cistella. I pagar, de forma completament segura, amb tota la confiança. El nostre servei transportarà la comanda al teu domicili, garantint la seva màxima qualitat..

A continuació, perquè gaudeixis al màxim de la teva experiència de compra, et convidem a conèixer amb més detall com funciona la nostra botiga online.

LA COMPRA

1. Cadascun dels nostres productes carnis anirà etiquetat degudament i amb el preu, sempre amb IVA. Per comprar només has d’escollir el número d’unitats que desitges i clicar sobre el botó Afegir a la cistella. Pots consultar la teva cistella tants cops com vulguis.

2. Quan cliques a la teva cistella, pots veure tots els productes seleccionats. Si vols, pots treure productes de la cistella. I també pots afegir o restar unitats de producte; després, per veure com queda la teva cistella, només has de clicar sobre Actualitzar la cistella. I si encara vols continuar comprant, clica sobre Continuar comprant. Si, en canvi, dónes per finalitzada la compra, només hauràs de clicar sobre Realitzar la compra.

3. Per fer efectiva la compra, necessitem les teves dades. En aquest punt pots seguir dos processos diferents:

- Si és el primer cop que compres a la nostra botiga online, hauràs de registrar-te omplint un breu formulari. Així el proper cop que compris ja disposarem de les teves dades i podràs realitzar tot el procés de forma molt més ràpida i còmoda.

- Si ja estàs registrat, podràs accedir al teu compte introduint el teu nom d’usuari i la teva contrasenya.

4. Un cop realitzada la compra, rebràs un correu electrònic amb la confirmació de la teva comanda de carn a domicili.

INFORMACIÓ I CONDICIONS GENERALS DE COMPRA

El present acord regula les condicions generals de compra dels productes ofertats en aquesta pàgina web per part CA LA PASTORA S.L., amb domicili al C/ Major, 74,  25180 ALCARRÀS (Lleida) provista de C.I.F. nº B25798059

El client, en el moment que completa el procés de registre, i compra algun dels nostres productes, accepta i es somet expressament a les clàusules especificades a continuació, així com a les condicions d’accés al nostre portal i la seva política de privacitat, accessibles a través de l’enllaç “Avisos Legals”.

El client reconeix disposar de capacitat legal suficient per obligar-se contractualment.

1. Procediments de compra

Escollir productes i afegir-los a la cistella de la compra.

Afegir-los a la cistella de la compra. 

Efectuar l’ordre de compra.

Registrar-se com a usuari.

Omplir el formulari.

Efectuar el pagament per targeta de crèdit.

2. Preus

En contraprestació pels productes adquirits, el client accepta pagar expressament a CA LA PASTORA S.L., les quantitats especificades en el moment de la compra en la relació de preus establerta a la pàgina web www.calapastora.com per al corresponent producte escollit.

Tots els preus publicats inclouen l’Impost sobre el Valor Afegit (IVA) corresponent.

CA LA PASTORA S.L. pot modificar unilateralmente els preus dels seus productes, així com decidir quins productes comercialitza a la seva pàgina web.

3. Pagament

Mitjançant Targeta de Crèdit 

Aquest sistema és totalment segur i el més ràpid. La transacció es realitza connectant directament amb l’entitat bancària i la nostra empresa no té coneixement de les dades referents a la targeta de crèdit del client. Utilitzant aquest sistema preparem directament la comanda i el client la rep al seu domicili sense més tràmits. 

Tots els procediments de pagament es realitzen per mitjà de serveis segurs, garantitzant a CA LA PASTORA, S.L. la confidencialitat de les comunicacions que mantengui amb el client.

Les targetes de crèdit acceptades són Visa, Visa Electron i MasterCard.

4. Productes i disponibilitat

CA LA PASTORA S.L. no pot garantir en tot moment la disponibilitat dels productes ofertats a la seva pàgina web. En el cas que el producte comprat es trobi esgotat, l’usuari tindrà l’opció d’escollir altre, o sol·licitar la devolució de l’import abonat.

Totes les imatges dels nostres productes publicades a la nostra pàgina web tenen caràcter exclusivament orientatiu, a efectes de facilitar a l’usuari la seva identificació i descripció. En conseqüència, el producte final adquirit pel client pot diferir de la imatge ofertada en la pàgina web. Així mateix, el pes ofertat del producte és aproximat, podent diferir lleugerament, tant a la baixa com a l’alça.

5. Enviaments

L’enviament es realitza en un termini màxim de 48/72 hores hàbils des de el moment de la compra. No es realitzaran lliuraments en diumenge ni en festius.

Quan la comanda estigui preparada, el nostre departament d’Atenció al Client l’enviarà un correu electrònic confirmant la franja horària de lliurament i adreça. Si per qualsevol motiu necessita modificar l’adreça o l’horari de lliurament, pot comunicar-lo al nostre departament d’Atenció al Client.

En cas de que l’enviament es rebi amb cops o en mal estat, s’haurà d’indicar a l’Albarà de lliurament del transportista. No es podran acceptar reclamacions per problemes d’enviament si no s’indica cap incidència a l’Albarà de lliurament.

6. Impostos

Tots els nostres preus inclouen l’IVA corresponent.

7. Factures

Quan es realitza una compra a través de la nostra web, l’usuari rep automàticament una Factura a la seva adreça de correu electrònic.

El client és responsable de la confirmació de la recepció de les notificacions i de posar-nos en coneixement de qualsevol modificació sobre les seves dades, quedant CA LA PASTORA S.L. exonerada de qualsevol responsabilitat derivada per aquesta circumstància. 

8. Devolucions

Tenint en compte el caràcter perible dels nostres productes, només seran acceptades les devolucions en els següents supòsits:

En un termini màxim de 24 hores des del lliurament dels productes. No s’admetran devolucions dels productes quan hagin estat oberts i manipulats, i no conservin els embalatges originals, excepte en els supòsits de lliuraments de productes en mal estat. Un cop rebuda la devolució, procedirem a fer el reembossament de l’import cobrat, excepte els gastos d’enviament, que seran sempre per compte del client, excepte en els supòsits de lliurament de productes en mal estat.

9. Compromís, acceptació i validesa del contacte

Com s’indica en la política de privacitat de la nostra pàgina web, el client és el responsable de facilitar les seves dades de forma exacta i veritable, així com de l’actualització de les mateixes.

El client reconeix haver llegit i acceptat les condicions legals d’ús i la política de privacitat de la pàgina web.

El client reconeix que ha entès tota la informació respecte als productes oferits a la nostra pàgina web, així com totes les condicions i estipulacions recollides en el present contracte electrònic, i afirma que són suficients per a l’exclusió de l’error en el consentiment del present contracte i, per tant, les accepta íntegrament i expressament.

El client és plenament conscient de que l’acceptació i execució del present contracte tindrà lloc per mitjà del subministrament de les seves dades i la pulsació del botó “click” corresponent indicat a la nostra pàgina web i que es perfeccionarà amb el pagament del producte. 

Totes les notificacions entre les parts es realitzaran a través de correu electrònic. El client és responsable de la confirmació de la recepció de les notificacions i de posar en coneixement CA LA PASTORA S.L. de qualsevol modificació sobre les seves dades, quedant aquesta exonerada de qualsevol responsabilitat derivada per aquesta circumstància. En cas de modificació, el client haurà de posar-lo en coneixement de CA LA PASTORA S.L. a l’e-mail o telèfons indicats.

10. Normativa Aplicable

El present contracte té caràcter mercantil i es regirà i interpretarà d’acord a les lleis espanyoles.

En el cas que es produeixi qualsevol tipus de discrepància o diferència entre les parts en relació amb la interpretació, contingut o execució del Contracte, que no sigui solucionada de mutu acord, ambdues parts podran optar per dirigir-se, amb renúncia expressa a qualsevol altre for que pogués correpondre’ls, als Jutjats i Tribunals de Lleida.

11. Dades personals

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, informem que les dades personals que el client faciliti per realitzar el procés de compra i enviament de mercaderies, són confidencials i que s’incorporaran a un fitxer de “Clients” de CA LA PASTORA S.L.

Així mateix informem que totes les dades són tractades internament i aplicant totes les mesures de seguretat regulades en el Reial Decret 1720/2007, i que no són publicades ni transmeses a terceres persones per ser utilitzades amb finalitats comercials o promocionals.

En qualsevol moment el client pot exercir els drets d’accés, rectificació i cancel·lació de les seves dades trucant al nostre Servei d’Atenció al Client, amb telèfon 973 790 007 o enviant un e-mail clicant aquí. 

Abans d’acceptar aquest contracte, llegeix la nostra política de privacitat.

Amb caràcter general, queda absolutament prohibit facilitar dades personals als menors de 14 anys sense el consentiment de pares o tutors legals.

12. Altres

Per a qualsevol altre dubte o consulta que no estigui especificat anteriorment, trucar al nostre Servei d’Atenció al Client, amb telèfon 973 790 007 o bé enviar la consulta.

Atenció: Les presents Condicions Generals de Compra han estat actualitzades amb data 05/02/2010. En qualsevol moment podem procedir a la seva modificació, així com variar la relació de preus i productes oferits. Si us plau, comprova la data d’emisió en cada ocasió que et connectis a la nostra pàgina web i així tindràs la certesa de que no s’ha produït cap modificació.