banadal21

bannerhomeproductes

 

  1PACK   1PACK 1PACK 1PACK  
         
          

 

                

 

 

pictotradicio pictoqualitat pictoproximitat pictoventa
                       

 

 

 

                                              ASSOCIATS:

logo calapastora              0 1                  0        restaurante logoweb gremiartesans gremi dartesans cansaladers lleida 58513 150224152724

 

 

El Reglament (UE) 2016/679 de protecció de dades de caràcter personal, estableix un nou enfocament per al control i el tractament de les dades de caràcter personal. Hem revisat i adaptat la nostra política de privacitat als nous requisits i volem oferir més informació i transparència en relació amb el tractament de les dades personals.

CARNICERIA LA PASTORA amb CIF B25798059 és responsable del tractament de les dades de caràcter personal dels seus usuaris i clients, així com de les dades que puguin ser recollides a través del lloc web.

CARNICERIA LA PASTORA . informa als usuaris del lloc web sobre la seva política respecte del tractament i protecció de les dades de caràcter personal dels usuaris i clients que puguin ser recollides per la navegació o contractació de serveis a través del seu lloc web.

Finalitat del tractament de les dades.

El tractament de les dades que ens faciliti a través dels formularis del  web de la empresa , es regirà per aquesta mateixa política de privacitat.

Les operacions, gestions i procediments tècnics que es realitzin de forma automatitzada o no automatitzada i que possibilitin la recollida, l'emmagatzematge, la modificació, la transferència i altres accions sobre dades de caràcter personal, tenen la consideració de tractament de dades personals.

CARNICERIA LA PASTORA procedirà a tractar les dades de caràcter personal de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada.

Dades recaptats per a la prestació d'un servei

Les dades de caràcter personal que ens faciliti per a la prestació d'un servei seran els mínims exigibles per poder elaborar el contracte així com per poder oferir-li els serveis que vostè contracti i per al compliment de les obligacions legals.

Les dades seran conservades durant els terminis legalment establerts.

Dades recollides per a la sol·licitud d'informació a través del formulari web.

Les dades personals recollides a través del formulari web per a la petició d'informació tenen com a finalitat d'informació comercial sobre els nostres productes i serveis.

El tractament de les dades en aquest cas està legitimat pel consentiment exprés que vostè ens presta en acceptar l'enviament de la informació aportada mitjançant el formulari.

Exercici dels drets

D'acord amb els drets que confereix el Reglament (UE) 2016/679 de protecció de dades de caràcter personal podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades dirigint al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. . Per a l'exercici dels drets s'ha d'identificar mitjançant la presentació del seu DNI.

Destinataris

CARNICERIA LA PASTORA  informa als usuaris que les seves dades personals no es comunicaran a tercers, amb l'excepció que aquesta comunicació de dades aquest emparada en una obligació legal o quan la prestació d'un servei impliqui la necessitat d' una relació contractual amb un encarregat de tractament.

CARNICERIA LA PASTORA manté uns criteris estrictes de selecció d'encarregats de tractament i es compromet contractualment amb cada un a complir i fer complir les obligacions establertes en matèria de protecció de dades

Variació de les dades

Mentre no ens comuniquin el contrari, entendrem que les dades no han estat modificades i que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació.

Per a qualsevol reclamació pot dirigir-se C/ MAJOR, 74 CP 25180  Igualment podrà dirigir-se a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades www.agdp.es.