banadal21

bannerhomeproductes

 

  1PACK   1PACK 1PACK 1PACK  
         
          

 

                

 

 

pictotradicio pictoqualitat pictoproximitat pictoventa
                       

 

 

 

                                              ASSOCIATS:

logo calapastora              0 1                  0        restaurante logoweb gremiartesans gremi dartesans cansaladers lleida 58513 150224152724

 

 

1bannerfaq

A la nostra botiga online trobaràs totes les nostres carns i embotits, amb la qualitat CA LA PASTORA de sempre.

Comprar a www.calapastora.com és molt fàcil i còmode. Només has d’anar omplint la teva cistella. I pagar, de forma completament segura, amb tota la confiança. El nostre servei transportarà la comanda al teu domicili, garantint la seva màxima qualitat..

A continuació, perquè gaudeixis al màxim de la teva experiència de compra, et convidem a conèixer amb més detall com funciona la nostra botiga online.

LA COMPRA

1. Cadascun dels nostres productes carnis anirà etiquetat degudament i amb el preu, sempre amb IVA. Per comprar només has d’escollir el número d’unitats que desitges i clicar sobre el botó Afegir a la cistella. Pots consultar la teva cistella tants cops com vulguis.

2. Quan cliques a la teva cistella, pots veure tots els productes seleccionats. Si vols, pots treure productes de la cistella. I també pots afegir o restar unitats de producte; després, per veure com queda la teva cistella, només has de clicar sobre Actualitzar la cistella. I si encara vols continuar comprant, clica sobre Continuar comprant. Si, en canvi, dónes per finalitzada la compra, només hauràs de clicar sobre Realitzar la compra.

3. Per fer efectiva la compra, necessitem les teves dades. En aquest punt pots seguir dos processos diferents:

- Si és el primer cop que compres a la nostra botiga online, hauràs de registrar-te omplint un breu formulari. Així el proper cop que compris ja disposarem de les teves dades i podràs realitzar tot el procés de forma molt més ràpida i còmoda.

- Si ja estàs registrat, podràs accedir al teu compte introduint el teu nom d’usuari i la teva contrasenya.

4. Un cop realitzada la compra, rebràs un correu electrònic amb la confirmació de la teva comanda de carn a domicili.